Wie zijn wij?

Kom op voor jezelf?

We stellen je graag de trainers voor die deel uitmaken van Kom op Voor Jezelf:

Jan Jacobs

Jan is coach en psychotherapeut en heeft een praktijk in Mechelen. Hij werkt vooral met volwassen mensen die stress-gerelateerde klachten hebben: burn-out, depressie, angsten of verliesverwerking en levensvragen.

Hij werkt als directeur in een voorziening voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en is schrijver van het boek “Verkeerd Verbonden“.

Tania Gevaert

Tania is coach en trainer met praktijk in Oostende, Oostvleteren en Hasselt. Ze werkt met gezinnen, volwassenen en jongeren, gespecialiseerd in hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, motiveren, onderpresteren en faalangst, opvoedingsvragen allerhande.

Ze werkt als trainer in de daderhulpverlening en is schrijver van het boek “De slimme onderpresteerder: haal eruit wat erin zit! Een handleiding voor meer leerresultaat.”

San Vangenechten

meSan is coach en trainer met een praktijk in hartje Antwerpen.

Ze werkt voornamelijk als stress- en burnout expert met volwassenen rond stressmanagement en burn-out preventie, behandeling en reïntegratie.

Ze ondersteunt particulieren en professionals in het opbouwen van meer weerbaarheid en veerkracht , het leren voelen, respecteren en aangeven van hun grenzen, een assertievere levenshouding en communicatie. Hierbij komen ook allerhande loopbaan- en levensvragen aan bod.

Daarnaast adviseert San bedrijven bij het nemen van maatregelen voor preventie in hun beleid en het maken van de nodige aanpassingen om van de werkplek een “gezonde en evenwichtige plek” te maken waar mensen hun talenten optimaal kunnen inzetten.

Een boek heeft ze (nog) niet geschreven, maar ze is actief blogger op haar website waar ze met regelmaat kleine stukjes schrijft.

 

Kennismaken?

Neem contact op en we maken tijd om elkaar wat beter te leren kennen en bekijken of wij iets voor jou kunnen betekenen.